Разследват Наполи – Фрозиноне за потенциално уговорен мач

Необичайна активност в залозите в град Фрозиноне преди мача на местния отбор срещу Наполи в събота доведе до разследване за предполагаемо манипулиране на играта.

Три букмейкърски къщи – Intralot, Eurobet и Goldbet – са забелязали големи суми, които са били поставяни на акумулаторни залози, включващи залог за това един играч на Фрозиноне да бъде изгонен от терена и Наполи да спечели мача.

Полузащитникът на Фрозиноне Мирко Гори получи червен картон след само 13 минути на терена, след като изрита топката в тялото на лежащият на земята ЛоренцоИнсиние от състава на Наполи.

Като имаме предвид задължителния характер на победата за отбора на Наполи, за да останат на второто място, и вече статутът на сигурен изпадащ на отбора на Фрозиноне, победата на неаполитанци – която беше необходима, за да излязат акумулаторните залози – на този етап бе почти на 100% сигурна.

В крайна сметка, Наполи спечели играта благодарение на хеттрик на Гонсало Игуаин.

Според LaGazzettadelloSport, залозите Фрозиноне да получи червен картон са били спрени малко преди първия съдийски сигнал заради необичайната активност в залозите на този пазар. Тези, които са заложили за червения картон на Фрозиноне, не бива да бързат да се радват – печалбите им няма да бъдат изплатени до края на разследването.

Вашият коментар