Страхотни залози за Тръмп в деня на встъпването му в длъжност

Доналд Тръмп не спира да произвежда новини и коефициенти за себе си

Онлайн букмейкърите предлагат залози за всичко от това дали Доналд Тръмп ще каже „Да направим Америка велика отново“ до това дали ще публикува в Twitter в денят на встъпването му в длъжност.

Тръмп трябва да положи клетва и да се превърне в 45-ят президент на Съединените щати. Повечето залози позволяват на комарджиите да заложат на това коя от любимите им фрази ще се появят по време на встъпването му в длъжност. Британският букмейкър Ladbrokes даде коефициенти за почти всяка една от предпочитаните от Тръмп модерни думи.

Лозунгът на избраният президент, „Да направим Америка велика отново“ е смятан за изключително вероятен, с коефициент от 1/50. „Изграждане на стена“ и „Хилари“ също се смята, че е доста вероятно да се появят – с коефициент от 2/1.

Залагащите също могат да заложат на това дали Тръмп ще се обърне към носителката на 3 Оскара – Мерил Стрийп, която изнесе унищожителна реч срещу Тръмп на церемонията по връчването на наградите Златен глобус (25/1) и дали ще нарече някого „пълен загубеняк“ (16/1).

Bovada също дава интересни коефициенти за Тръмп. С букмейкъра можете да дадете своето предположение за това дали Тръмп ще публикува повече или по-малко от 7,5 туита в денят на встъпването му в длъжност. Сред другите залози са това дали Тръмп ще пропусне дума от клетвата и дали ще носи синя вратовръзка.

За пълният списък със залози можете да посетите сайта на Ladbrokes.

Вашият коментар