Това ли е най-лошото решение в историята на спортните залози?

Това ли ще се окаже най-сърцераздирателната история за сезона?

През целия сезон постоянно изскачаха истории за фенове на Лестър, които са заложили за любимия си отбор да спечели титлата в Английската висша лига при коефициенти от рода на 5 000.00.

Сега обаче медиите разказаха за една не толкова щастлива история за един фен, който се е отказал от залога си твърде рано.

Лестър започнаха сезон 2015-16 с домакинска победа срещу Съндърланд с резултат 4:2.

Джейми Варди отбеляза един гол, Рияд Марез се разписа два пъти, а Марк Албрайтън вкара четвъртия гол в първия кръг от сезона.

След тази победа, един играч е взел решение, което може да се конкурира за най-лошото решение в историята на спортните залози. Той е заложил преди първия кръг 50 пенса (малко повече от 1 лв.) за титла на Лестър, но след победата на любимците му срещу „Черните котки“ е избрал да „затвори“ залога, печелейки по този начин 95 пенса.

Залогът е направен в букмейкъра Ladbrokes, които направиха следното изявление:

„Това ще остане като най-лошото затваряне на залог в историята. Много играчи затвориха залозите си по средата на сезона, но се чудим какво нашият човек не е харесал в победата с 4:2 в първия кръг от сезона.

Ще предложим на този наш клиент поемането на всички разноски по гледането на един мач от следващия сезон плюс безплатен залог върху победителя за сезона, за да омекотим удара.“

Вашият коментар