Amaya продължава реконструкцията на ръководния си екип

Компанията Amaya Inc., която е регистрирана в Торонто, обяви незабавно назначаването на Джери Боускил за главен технологичен директор, като продължение на редица преструктуриращи промени в своя изпълнителен лидерски екип.

Водейки екип от повече от 300 технолози и разработчици по целия свят, д-р Боускил ще отговаря за цялостното технологично представяне и стратегията на бизнеса.

Управлението на Amaya възнамерява Боускил да управлява и изпълнява стратегическата технологична визия на бизнеса с надеждата да увеличи максимално потенциала на разширяващия се пакет продукти на Amaya.

Изпълнителният директор на Amaya, Рафи Ашкенази, коментира: “ Джери притежава технически и търговски опит, които ще бъдат голямо предимство за нашите игри и интерактивни марки. Очаквам с нетърпение отново да работим с него. „

Боускил добавя: „Радвам се, че се присъединявам към така непрекъснато развиващата се технологична компания и спомагам за нейното развитие чрез ефективно предоставяне на висококачествени продукти и услуги, разработване на новаторски нови продукти и продължително разширяване на предлагането. „

Преди да бъде назначен в онлайн хазартната група, за кратък период от време Боускил беше технологичен консултант на Partis Solutions от януари 2017 до юни 2017 г. Други предишни компании, в които той е работил са Scientific Games, TouchTunes Interactive Networks и SG Interactive.