BetConstruct си партнира с jokerbet.es в Испания

Доставчикът на технологии „BetConstruct” обяви споразумение, с което ще предоставя своите услуги за спортни залагания на новорегистрирания испански онлайн оператор jokerbet.es.

Новото споразумение включва интегрирането на игралната платформа на BetConstruct Sportsbook в Jokerbet с пълен достъп до пре- мач опции и изчерпателното покритие за залагания на живо. Като част от сделката клиентите на Jokerbet.es ще имат достъп до опции за залагания на до 30 000 събития на живо на месец.

Виген Бадалян, основател и главен изпълнителен директор на BetConstruct, коментира: „BetConstruct от известно време вече работи активно на европейските регулирани пазари и ние се радваме, че отново навлизаме с установена фирма, насочена към търговията на дребно – Grupo Veramatic, която се зарежда онлайн с регулирания в Испания jokerbet.es.

„Това споразумение ще позволи на Jokerbet да предлага до 30 000 събития на живо месечно чрез съдържанието на BetConstruct за спортни залагания и ще даде на компанията достатъчно време да се подготви за Световното първенство през следващото лято.”

Джорджи Юстикия, онлайн директор на Grupo Veramatic добави: „През последната година бяхме много заети, работейки неуморно за регулаторните и продуктови изисквания на испанския пазар, а решението за доставчик на спортни залагания също не беше лесна задача. Убедени сме, че сме избрали най-доброто в лицето на BetConstruct и очакваме с нетърпение да растем заедно на испанския пазар с нашето уникално и изчерпателно предложение. “

BetConstruct продължава да се разширява с нови сделки, тъй като в края на миналата година групата потвърди, че си е осигурила от Национален съвет по хазарта в Южна Африка, „лиценз на производителя“, след което се разшири на пазара в Южна Африка. И вече се гордее с развитие, продажби и сервизни центрове в 15 държави.