Betsoft сключва нова сделка с HDFBET

Betsoft Gaming формира партньорство с наскоро създадения азиатски оператор HDFBET.

Съгласно споразумението, HDFBET ще пусне пълния набор от съдържание с онлайн игри на Betsoft, включително колекцията Slots3 от 3D видео слот заглавия и класически игри на маса.

HDFBET работи основно на китайския, сингапурски и малайзийски пазари.

„Партньорството с Betsoft е огромна възможност в този критичен момент. То ще ни помогне за растежа на нашата компания. Пълната серия от безценни решения на Betsoft ще ни води към пътя на успеха „, каза Винсент Иао от HDFBET.

„От комплексния бек офис софтуер, който предлага репорти за важни бизнес показатели, включително ключови индикатори за ефективност за всяка игра, за най-доброто качество на игрите, ние разполагаме с всичко необходимо, за да създадем мощно и уникално игрово преживяване за играчите. „

Жоя Занг от Betsoft добави: „HDFBET се ангажира с отлично представяне и качествено обслужване на клиентите и те са от ключово значение за изграждането на репутация за този развиващ се оператор.

„Азиатските пазари търпят експлозивна експанзия и сме уверени, че HDFBET ще се издигне бързо сред своите връстници и ще стане популярно лице и отличен източник на iGaming удоволствие „.