Дали Барса и Реал ще издържат теста?

Испанската Ла Лига постепенно наближава последната си фаза, като остават още 13 седмици. Сега на отборите им е по-трудно драстично да променят местата си.

Онлайн спортните новини в Испания очакват седмица 25 на Ла Лига да бъде лесна както за Барселона, така и за Реал Мадрид. Столичани най-накрая напреднаха в Ла Лига, като прескочиха Валенсия с помощта на вълнуваща победа над Леганес с 3-1. Те ще бъдат домакини на Депортиво Алавес през уикенда и в ден 25 от Ла Лига, момчетата на Зидан ще дадат всичко от себе си, за да се задържат на третото място. Барса от другата страна ще се изправи срещу по-труден съперник – Жирона, но вероятно и двата отбора ще успеят да преминат теста.

Барса срещу Жирона

Барселона се завърна в печелившата си поредица след победата си с 2-0 срещу Ейбар, но имаше изтощително равенство в Стамфорд Бридж, в 16-тия кръг. Те ще бъдат домакини на новаците от Жирона, които са на път да достигнат до половин финал като отбор, който играе за първи път в Ла Лига. Жирона имаше зашеметяваща победа над Реал Мадрид с 2-1 и оцеля с две равенства срещу Атлетико. Въпреки че Барса е фаворит с коефициент 1.16 в Winbet, с тези съперници със сигурност ще има някои проблеми. Коефициента за Жирона да спечели е 17.52.

Реал Мадрид ще надиграе Дипортиво Алавес

Според онлайн операторите за спортни залагания в Испания, Реал Мадрид се възстановява в последните си три мача в Ла Лига. Очакваме Кралския клуб да не се откаже толкова лесно от третото си място, особено, в предвид факта, че е само на две точки пред Валенсия. Те са домакини на Алавес, който спечели последните си три мача и е далеч от зоната на отпадане. Ако мислите, че домакините от Реал Мадрид отново набират скорост, тогава можете да заложите на тях в следващия им мач с коефициент от 1.15 в Winbet, а ако смятате, че ще се спънат отново, тогава можете да изберете залог за равенство с коефициент 8.98 , или може би дори непредсказуема победа за Алевс с коефициент 16.91.