Ladbrokers с невероятна реклама

Крис Камара е отпред, в центъра, встрани и зад новата реклама на букмейкъра

Ladbrokers продължава със сигурни стъпки да представя позицията си на най-разпознаваемата марка сред залозите, след като разработи нова телевизионна кампания около легендарната фразата на Крис Камара, „Невероятно“.

Тази фраза формира основата на кампанията, разработена от лондонската агенция The Moment, като първата от петте реклами на Ladbrokers, които ще се въртят през есента.

Рекламата бе пусната на 24 септември, с Камара който играе седем различни герои в един „невероятен свят“, за да промотира мобилният продукт и новите функционалности на Ladbrokers. Това включва възможността пред вас да „премахнете губещите части, за да поддържате залога жив“.

Говорител на компанията каза, „Футболните фенове обичат Ками и неговата фраза се превърна в моментално разпознаваема през годините, така чрез тази кампания възнамеряваме да се възползваме от това, да се забавляваме с нашите представители и клиенти.

„Нашата марка се смята за любима за тези, които обичат футболните залози и сме уверени, че новата кампания ще даде завладяващ тласък на нашите конкурентни футболни оферти и нови дигитални продукти“.

Към продуцентът на „Goals on Sunday”, който е замесен в кампаниите на Ladbrokers от 2000 насам, ще се присъедини и Али МакКойст през есенният сезон.

Двойката работи заедно върху редица реклами от април насам, когато Ladbrokers пусна серия реклами, за да бележи разгара на футболният сезон и да започне UEFA EURO 2016. Първата от тях бе написана от комедийните сценаристи Айвър Бадиел и Фил Кер.

Според Totally Gaming „Сдружението на Ladbrokers с Крис Камара е едно от най-дългите в индустрията, т.к. той бе замесен в първата телевизионна реклама на букмейкъра през 2007, когато правилата на рекламата бяха по-отпуснати. Имайки предвид непрестанното присъствие на Камара във футболната програма на Sky, това е едно взаимно изгодно партньорство“.

 

Вашият коментар