Marathonbet сключи сделка с Динамо Москва

Онлайн букмейкърът Marathonbet обяви, че е подписал официално сделка за спонсорство с ФК Динамо Москва, с цел да повиши профила си в рамките на руския пазар за залагания.

От маркетинга на Marathonbet обявиха, че е осигурена тригодишна сделка за „брандинг на тениските“, в следствие на която ще видим марката на букмейкъра, показана на гърба на тениските на играчите на Динамо Москва по време на мачовете от руската Висша лига, през новия сезон 2017/18, започващ на 18 юли.

Букмейкърът има удоволствието да бъде спонсор на един от най-успешните и популярни футболни отбори в Русия. Потвърждавайки партньорството руският пазарен представител на Marathonbet, Екатерина Земкова подробно посочи, че букмейкърът е добавил още един европейски футболен гигант към нарастващото портфолио от футболни спонсорства.

„Динамо Москва е клуб с голяма история – това е първият съветски шампион, първият победител в СССР. Това е марка, разпознавана по целия свят. Убеден съм, че заедно ще постигнем отлични резултати. Осъществяваме партньорства със спортни клубове от дълго време, като портфолиото ни вече включва Манчестър Юнайтед, Малага и Хибърниан. За нас е удоволствие да имаме такъв прочувствен клуб като Динамо, който да се присъедини към тези имена. Благодарни сме за перфектно организирания процес на преговори“.

Евгений Мурайов, генерален директор на Динамо Москва, приветства Marathonbet като партньор, заявявайки, че футболният клуб си партнира с доверено име в сектора за онлайн залагания.

Мурайов допълнително разясни, че Marathonbet ще бъде неразделна част от маркетинга на Динамо Москва за сезон 2017/18.