На какви спортове обичаме да залагаме в България

Поради една или друга причина български играчи се ориентираха към залагането онлайн и почти всеки редовен играч има поне един акаунт в някой от популярните букмейкъри. Мнозина предпочитат да залагат в родните представители – WINBET и PalmsBet, които предлагат възможности за депозит, без кредитна или дебитна карта, което е голямо улеснение за мнозина. Може да вкарате пари в сметката си чрез най-близката каса на EasyPay, а отскоро вече и чрез мобилния оператор A1 може да заредите акаунта си до 30 лева. В следващите няколко реда ще ви запознаем с най-предпочитаните спортове за залагане в България.

Футбол

Безспорно футболът е на първо място с огромна преднина пред останалите видове спорт. Самият факт, че може да залагате на футболни срещи от Индонезия, например, е красноречив за популярността на най-комерсиалната игра. Все повече играчи предпочитат да залагат „на живо“ и да се възползват от по-високите коефициенти и по-бързите печалби. Разбира се, мнозина не изневеряват на класическите прогнози за краен резултат; сбор голове; обръщалки; голмайстори; корнери и т.н. Атрактивните джакпоти, които предлагат родните букмейкъри WINBET и PalmsBet също привличат интереса на българския играч. Възможността да спечелиш 50 000 лева със залог от 1 лев на 15 мача в права колонка ни връща в „романтичните времена“ на емблематичните кафенета с пунктове за залагане на Еврофутбол. Най-голям интерес предизвикват двубоите от ТОП5 първенствата, както и родното първенство. Към тях трябва да добавим и турнирите на УЕФА – Шампионска лига и Лига Европа, които също събуждат голям интерес в родния запалянко и вижда в тях възможност за добра печалба. Също така по- нетърпеливите вече заложиха на своя фаворит за спечелване на ЕВРО 2020, докато коефициентите са все още високи и атрактивни.

Тенис

Може да се изненадате, но тенисът е вторият по популярност спорт, на който българите обичат да залагат. Най-предпочитаните тенис пазари, на които залагаме са пробив и брой геймове. За разлика от футбола обаче, тенисът, се залага основно в реално време и рядко бива включван в комбинация с други пазари на фиш.

Баскетбол – NBA

Лигата на извънземните винаги се е радвала на голяма популярност в България. Дори в късните часове на нощта, не малко са хората, които я следят и се наслаждават на невероятните умения на отборите от Националната баскетболна асоциация.

Бокс

Големите боксови мачове привличат аудиторията и грабват интереса на любителите на залозите. Букмейкърите споделят, че е имало доста сериозна активност сред тях по време на двубоите на Кубрат Пулев, както и по-интригуващите двубои, при които са заложени пояси на някоя от четирите боксови федерации.