Новата функция Създай залог в Winbet – как се използва?

От около месец насам спортният букмейкър Winbet дава възможност на играчите да използват една от популярните опции на футболни залози – Създай залог. Феновете на залозите на футбол могат да правят залози според своите виждания на голям брой мачове в букмейкъра. Създаването на залог се използва само на един двубой, като например може да пуснете отделни фишове за избраните от вас двубои, но няма как да ги комбинирате.

За да я използвате “Създай залог”, влезте в раздела на избрания от вас футболен мач. Ако има опцията са създаване на залог, вие може да добавяте избрани маркети от срещата и да ги комбинирате на един залог. Например сте способни да пуснете залог на мача Челси – Арсенал за победа на Челси, над 2.5 гола и над 9 корнера в мача. Коефициентът на фиша ви се смята автоматично и може да изградите страхотен залог на висок коефициент. При добавянето на маркетите коефициентът се увеличава, а вие може да добавите до 6 от наличните пазари за срещата, тъй като има ограничение.

След като вече сте готови с избраните селекции, трябва да въведете сумата, с която желаете да заложите. След това вашият фиш ще е видим в активните ви залози. Всяка една от избраните селекции е нужно да бъде печеливша, за да спечели залогът ви. Например при избор на примерните селекции по-горе – Челси, над 2.5 гола и над 9 корнера в мача, то тимът на Челси трябва да спечели мача, да има поне три гола (например победа за Челси с резултат 2:1), както и да има 10 или повече корнера. Така избраните от вас селекции в опцията за създаване на залог ще са печеливши и ще спечелите.

Най-новата опция за създаване на залог в WINBET със сигурност ще бъде много полезна за залагащите. Вие може да я приложите на всички топ мачове, а също така е налична и за някои двубои от по-малко известни лиги.