Новият футболен сезон идва с нов продукт за мобилни залози на Betsson

Преди началото на новия европейски футболен сезон този август, стокхолмската онлайн хазартна група Betsson AB обяви пускането на новата си платформа за мобилни залагания за своите марки Betsson, Betsafe и Nordicbet.

В междинното актуализиране на H1 управлението на Betsson предупреди заинтересованите страни, че компанията ще предприеме стъпки за подновяване на предлагането на мобилни залози на определени активи на марката в рамките на технологичната си рамка OBG.

Групата за онлайн хазарт сподели в детайли, че мобилните клиенти ще видят значителен брой подобрения и нови функции, включително повече пазари за спортни залагания, по-точно предаване на живо и подобрен мобилен интерфейс.

Изпълнителният директор на Betsson AB и президент Улрик Бенгтсън коментира ъпгрейда: „Това е голямо подобрение за мобилния спортбук. Времето за старта му е добро, тъй като Английската Висша лига започва този уикенд и клиентите вече са показали, че харесват надграждането. Очакваме да видим пълния ефект на новия мобилен спортбук през четвъртото тримесечие „

Относно промените в мобилните си активи Betsson AB разясни, че подобренията са били добре приети от потребителите по време на периода на солидно пускане, през който са отчетени по-дълги сесии на клиентите, съчетани с по-ниски проценти на загуба на настоящи клиенти и увеличени повторни посещения.