Paddy Power се връща на малкият екран

Когато става въпрос за рекламирането на хазарта, има някои марки които се издигат над останалите със своята изобретателност. А първият, който изкача в ума е Paddy Power.

Въпреки, че компанията е обект на изпитателен поглед от страна на Органите за стандарти в рекламата (ASA) през годините, това често носи със себе си допълнително внимание и присъствие в медиите, което си е допълнителен бонус, встрани от маркетинговата кампания.

Нови реклами на Paddy Power

Има нова поредица от рекламни клипове на букмейкъра в момента, които се въртят по телевизията и въпреки, че става въпрос за спортни залози, а не за казино, ние сме доста впечатлени от тях.

Досега сме видели две. Едната се концентрира върху футболните залози, а другата върху конете, но и двете изглеждат примамливо.

Най-забележителното нещо за тях е, че използват емблематични мелодии, от които правят пародии.

За футболната реклама мелодията е „Total Eclipse Of The Heart“ на Бони Тейлър. Вижте видеото по-долу:

А за конните надбягвания, песента е „Stuck in The Middle With You“ на Стийлърс Уийл. Пародията се случва с промяната в текста.

Вниманието на ASA към Paddy Power

Не сме от ASA, а част от публиката и не можем да намерим причина поради която трябва да се напада, която и да е от рекламите. Все пак, знаем от опит, че се изисква само едно оплакване, за да се отприщи цяла вълна от недоволство, а това може да дойде от конкурент.

Единственият проблем е, че в края на рекламата за конни надбягвания, звездата става популярна, защото печели и някой може да предположи, че това подчертава личните му качества, което се забранява от кодекса.

Вашият коментар