Поглед отвътре как ни профилират букмейкърите

Всички бизнес специалисти казват, че съдържанието е най-важното, но как един онлайн букмейкър може да знае какво съдържание да предложи на играчите си?

Решението на BettorLogic е да се използват наличните данни и да се правят профили на играчите, особено на залагащите на спортни събития.

„По същество, това, което правим, е да използваме историята на залозите на клиентите, така че да знаем, например, кога те поставят залог, на какво обичат да залагат, на какви коефициенти най-често залагат, какви залози обикновено поставят, та какви спортове обичат да залагат, какъв е резултатът от залозите им и т.н.“, заяви главният изпълнителен директор на BettorLogic Андрю Дагнал.

Заедно с други данни, BettorLogic след това създава профил на всеки играч и го използва не само да се направи „процеса на залагане много по-лесен“, но и също така като основа за вида на съдържанието, който да предлага сайта на играча в бъдеще.

„Залагащите търсят причина да направят залог и тази причина може да се крие в съдържанието, което букмейкърът му предлага. Това съдържание може да бъде специално за отделния клиент, предлагайки им например залози на определени лиги и спортове. Решението на хората зависи много от съдържанието, което им се предлага. Мисля, че днес хората прекарват много по-малко време във взимане на решения за това на какво и дали да заложат. Дайте ми едно предложение и аз или ще го приема или няма. Толкова просто.“

Вашият коментар