Unibet стана партньор на Астън Вила

Unibet е обявен за основен спонсор на отбора от Чемпиъншип, Астън Вила за предстоящия сезон 2017/18.

Част от Kindred Group, марката Unibet ще се появи на тениските на мъжките и женските отбори на Villans по време на домакинските мачове, както и при гостуванията им.

Първото сътрудничество между Unibet и Астън Вила ще даде на поддръжниците възможността да играят на тренировъчния терен на клуба в Bodymoor Heath в турнир от пет отбора заедно с легенди на клуба и знаменитости.

Сам Миад, маркетингов директор за Великобритания на Unibet, заяви, че за марката е удоволствие да си партнира с клуба, тъй като си поставя за цел промоция във Висшата лига.

Той продължи: „Unibet и Астън Вила са две от най-големите имена в нашата област с богато наследство – Unibet наистина разбира феновете на футбола и заедно с Астън Вила ще гарантираме, че ще подобрим удоволствието на своите фенове във всички аспекти на красивата игра.

Очакваме с нетърпение да подкрепим феновете на Астън Вила и района на Бирмингам с уникално съдържание и специални възможности за залагания.“

Лука Орган, CCO на Астън Вила, заяви: „Ние сме много щастливи да си партнираме с Unibet.

От самото начало разясниха колко важни ще бъдат феновете ни за това партньорство и планираното ниво на акцент, което те ще поставят върху нашите фенове, ще бъде вълнуващо.

Размерът на клуба се отразява на тази връзка с Unibet и ние очакваме с нетърпение да проверим нашите данни и цифрови способности, за да стимулираме стойността и да предоставим закръглено партньорство, на което всички нас да се насладят“.

Unibet също така е сключила двугодишна търговска сделка като официален партньор за залагания на Warwickshire County Cricket Club.