Влезте в Bwin, за да поставите залога си на UFC 217

Най-голямото MMA събитие за 2017 г. ще се състои през ноември, а членовете на Bwin вече могат да залагат на UFC 217 онлайн!

За първи път от близо четири години Джордж Сен Пиер ще се оттегли в UFC Octagon с повишаване на теглото, за да предизвика шампиона от средна категория, Майкъл Биспинг. Това е борба, за която феновете и анализаторите са разкъсвани, тъй като има редица фактори, които биха могли да определят кой боец ще излезе на върха.

Джордж Сен Пиер се смята за един от най-големите шампиони в историята на MMA. Той е шампион на 170 паунда от 2007 до 2013 г., изправяйки се срещу топ бойци в спорта.

Майкъл Бисинг е един от най-опитните бойци в UFC и изглежда, че наистина е навлязъл в свои води, откакто стана шампион. Той е в поредица от победи в пет мача. Така че кой боец е фаворитът за залагания според онлайн операторите за залагания?

Сен Пиер срещу Бисинг – коефициенти за залагания

Както споменахме по-горе, и двамата бойци имат качества, които им дават предимства в този мач, но сайтове като Bwin определят Сен Пиер като фаворит за залагания.

Единственият недостатък на Биспинг изглежда е неговата липса на добра защита, която случайно е най-голямата сила на противника му. По тази причина Сен Пиер вероятно е по-сигурен вариант за залог на UFC 217, направете го онлайн с текущ коефициент от 1,70. Биспинг е по-голям и може да притежава забележителното предимство, но все пак влиза като MMA аутсайдер с коефициент 2.20.

Ако искате да заложите на UFC 217 онлайн, не забравяйте да се отправите към Bwin. Тук ще намерите пълен списък с коефициенти за всички срещи.