Заложете на Деотани Уилдър срещу Джералд Уошингтън с Bwin

Важен сблъсък от тежка категория ще се проведе само след няколко дни, и точно сега е най-доброто време да се залага на Деотани Уилдър срещу Джералд Уошингтън с Bwin.

Тежка категория може да не е толкова силна, колкото беше преди няколко десетилетия, но ако някой може да промени тази тенденция, това е Деотани Уилдър. Самият Уилдър е заявил, че ще съживи дивизията, но първо ще трябва да премине през новодошлия Джералд Уошингтън.

Въпреки че много онлайн букмейкърски къщи във Великобритания определят Уошингтън като сериозен аутсайдер за залагания в тази борба, много експерти по залагания на бокс казват, че той има умения, които могат да създадат проблеми на Уилдър. Джералд е непобедим в кариерата си до този момент, но тук прави стъпка напред в кариерата си, в опит да улови първата си световна титла.

Залог на Деотани Уилдър срещу Джералд Уошингтън не е прост залог върху мач от тежка категория. Това е залог за това кой ще продължи и ще се превърне в следващата звезда на бокса. Тази борба ще има сериозни последици, така че нека да разгледаме линиите за залагане.

Уилдър срещу Уошингтън коефициенти

С 5 поредни победи и предимство поради дългия опит, не би трябвало да ни изненадва факта, че Деотани Уилдър е значителен фаворит в мача си срещу Джералд Уошингтън. “ The Bronze Bomber “ има неортодоксален стил, който може да създаде проблеми на всеки боксьор, той преминава като светкавица през почти всеки боец срещу, който се изправя с лекота. Само няколко дни преди двубоя, Bwin определя коефициента за Уилдър да победи Уошингтън на 1.062.

Всеки обича добрата история на аутсайдера, и в тази връзка Джералд Уошингтън има шанс да създаде голяма новина с победа в събота. Джералд направи най-доброто изпълнение в кариерата си в последния си двубой, когато в 4-тия рунд нокаутира Рей Остин, и ще се стреми да направи същото срещу Уилдър. Коефициента на Уошингтън да победи Уилдър е определен на 9.00.

Посетете Bwin, за да разгледате пълния списък на боксови мачове за 2017, както и най-добрите коефициенти предлагани от топ оператора.

Вашият коментар