Заложете на тенис – кой ще спечели US Open 2017?

Отегчихте ли се вече от лятото, след като Уимбълдън свърши? Не се притеснявайте, сега е време да помислите кой ще спечели US Open 2017!

Турнирът на Уимбълдън приключи с удивителния триумф на Роджър Федерер, който победи Марин Килич на финала. Въпреки това, следващият голям турнир по тенис вече наближава, и повечето оператори за онлайн спортни залози вече са определили коефициентите на US Open 2017.

На финалните етапи на турнира имаше доста изненади, като например Джил Мюлер победи Рафа Надал, а освен това Новак Джокович и Анди Мъри бяха победени от уж безобидните им противници, които бяха съответно Томас Бердич и Сам Куери. И така, три от четирите най-големи имена бяха отстранени на полуфиналите … дали същото ще стане и в US Open? Кои ще бъдат големите звезди от US Open 2017?

Кой ще спечели US Open 2017?

Победителят в Уимбълдън 2017 Роджър Федерер има отлична година и в резултат на това той ще бъде най-големият фаворит да спечели US Open 2017. Въпреки това големите имена, които не успяха да триумфират в току що приключилия голям турнир, ще бъдат изключително доволни, най-накрая да победят швейцарската легенда. Джокович, Мъри и Надал ще се опитат да спечелят US Open 2017.

Кой ще спечели US Open 2017? Можете да намерите най-добрите коефициенти за Федерер да спечели US Open 2017 в Bwin, където коефициента за Роджър е 3.25. Коефициента за Надал да спечели е 5.00, както и тези на Джокович и Мъри, които имат същия коефициент. Присъединете се към Bwin и залагайте на победителя в US Open 2017 сега!